Vardejakten arrangeres av Ålgård Orientering.

Ålgård Orientering startet med Vardejakten i år 2000. Totalt deltar nå ca 7000 mennesker i Vardejakten og tilbakelegger ca 30 000 enkeltturer årlig.

Vardejakt-turene: 

Vi tilbyr pr nå 12 vardejakt-turer. På hver av disse toppene er det en postkasse med en bok i som alle kan skrive navnet sitt i. Bøkene ligger ute året rundt, og skiftes ut hvert år rundt jul-nyttår. Gi beskjed dersom en bok er fullskrevet/ødelagt/våt etc. Det trekkes premier blant deltakere rett etter nyttår hvert år.

For noen av de mest populære turene har vi laget Vardejakt-kart – som du kan printe ut og ta med på tur. Du finner kartene under hver enkelt tur: Edlandsfjellet, Limaheiene(Kodlifjell, Håfjell, Hengjafjell), Fitjanuten og Figgjo(Krossfjellet og Rossåsen)

På følgende topper kan du finne bøker:

· Rossåsen
· Eikefjellet
· Edlandsfjedle (Nonsknuten)
· Fitjanuten
· Kodlifjell
· Håfjell
· Vallresknuten (Gilja)
· Hengjafjellet
· Krossfjellet
· Vådlandsnuten
· Bærlandsnuten
· Husafjellet

Ikke glem å skrive navnet ditt i boka som ligger på toppen. Da er du med i trekningen av premier fra Magneten Sport på Ålgård.

God tur !

 

Kontaktperson for Vardejakten er Ørjan Ravndal (915 96 395).

18 kommentarer til Vardejakten

 • 1 sier:

  Rex Features12Alexis Sanchez could be on his way out of Arsenal this season as he has grown frustrat.

 • ibuxa.com sier:

  tricher sur tous vos jeux vidéo mobile favoris grace à ibuxa !

  Devices

 • Stein Erik Gilje sier:

  Hei.
  Var på Kodlifjell i dag. Traff på en familie som drev på med å sette opp varden som noen hadde revet ned.
  Uvedkommende hadde oig tatt med alle kulepennene.
  I tillegg er boken fullskrevet – kun noen få linjer igjen…..
  Håper at rette vedkommende kan ordne med ny bok og kulepenner – snarest….?

 • Gunnbjørg Bakken Idland sier:

  Hei. Vi liker veldig godt å gå turer på Ålgård . Mange av turene går til Risfjellet og området rundt. Der er satt opp flere blå merkepinner; men vi klarer ikke alltid å se et godt system med denne merkingen . Noen steder er der mange, men så er det plutselig ingen, og så dukker de opp igjen. Det virker som løypene krysses, uten at en helt forstår hvor de går. Hadde kanskje hjelpt med noen skilt, eller piler hvor de går . Ellers er vi veldig godt fornøyde med vardeturene på Ålgård.

  • Vardejakten sier:

   Hei,
   Se våre kart – med oversikt over hvor «våre» turer går. Og hvilke av våre turer som er merket. Det er mulig det er flere turer utenfor vårt «opplegg». Vet jo ikke helt hvor dere har gått – annet enn i nærheten av Risfjellet(vi har ikke turer til Risfjellet) Det er også godt mulig at flere av merke-pinnene har blitt ødelagt av en eller annen grunn. Det er nok flere ting som kunne vært bedre, men vi driver dette på dugnad – og prøver å nå over så mye som mulig. Takk for innspill.

 • Jesper Jarl Ravndal Hestehovegen 20 sier:

  Ny post på Husafjellet?
  Vor er Husafjellet

  • Vardejakten sier:

   Hei Jesper!
   Det er jo dessverre mange Husafjell…. og desverre har dette aktuelle fjellet mange forskjellige navn…. men, tidligere grunneiere sa at det heter Husafjell, så vi valgte å kalle det for det… Dette fjellet ligger rett opp av Limagarden – ved «Fodnabergheia». Mer info kommer på nettsidene snart.

 • Berit Pettersen sier:

  Kva med merka tur og bok på Strålaus? Kunne vel passa i Friluftlivets år

  • Vardejakten sier:

   Takk for innspill. Vi velger heller å legge opp til kortere nærturer. Kommer mer informasjon både her – og i Gjesdalbuen snart.

 • Johna483 sier:

  Wow that was odd. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say superb blog! edefkegfccgb

 • Siv Brattebø sier:

  Ehhh…vardejakten:-)

 • Siv Brattebø sier:

  Bursfjell, har det vært vurdert tatt med i barnevakten?
  Mange som tar rundturen Nonsfjellet-Bursfjellet.

 • Ifølge GB skal det ligge tilgjengelig kart over vardejakten på disse hjemmesidene, men jeg er ikke kar om å finne dem ??

 • Øyvind Nagel-Alne sier:

  Hei

  Protokollen på Rossåsen er utskriven. Dagfrid har lagt opp ei kladdebok for ei stund sidan, men den er ikkje så robust og den nærmar seg utskriven den også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Grasrotandelen

Husk: Ålgård Orientering
Reg. nr. 985279519

#ålgårdorientering