#ålgårdorientering

No feed

#vardejakten

No feed

Vardejakten arrangeres av Ålgård Orientering.

Ålgård Orientering startet med Vardejakten i år 2000. Totalt deltar nå ca 7000 mennesker i Vardejakten og tilbakelegger ca 30 000 enkeltturer årlig.

Flott premiering fra Norrøna Outlet! Vi har inngått et samarbeid med Norrøna Outlet, Ålgård – der de blant annet bidrar med premier for inntil kr 30 000,-, som trekkes ut blant alle deltakere i Vardejakten. Det du trenger å gjøre er å gå en eller flere turer til en av våre 12 Vardejakt-topper og skrive navnet i boka. Jo flere ganger du skriver navnet i boka jo større sjanse for å bli trukket ut. (men, en gang pr tur!) God Vardejakt-tur!

Vardejakt-turene: 

Vi tilbyr pr nå 12 vardejakt-turer. På hver av disse toppene er det en postkasse med en bok i som alle kan skrive navnet sitt i. Bøkene ligger ute året rundt, og skiftes ut hvert år rundt jul-nyttår. Gi beskjed dersom en bok er fullskrevet/ødelagt/våt etc. Det trekkes premier blant deltakere rett etter nyttår hvert år.

For noen av de mest populære turene har vi laget Vardejakt-kart – som du kan printe ut og ta med på tur. Du finner kartene under hver enkelt tur: Edlandsfjellet, Limaheiene(Kodlifjell, Håfjell, Hengjafjell) og Figgjo(Krossfjellet og Rossåsen) Det planlegges nå med å lage flere Vardejakt-kart. Håper å ha klart flere til 2022-sesong.

Du finner også informasjon på våre facebook-sider: «Vardejakten i Gjesdal og omegn».

På følgende topper kan du finne bøker:

· Rossåsen
· Eikefjellet
· Edlandsfjedle (Nonsknuten)
· Fitjanuten Utgår midlertidig! Ikke lov å parkere på Auestad!
· Kodlifjell
· Håfjell
· Vallresknuten (Gilja)
· Hengjafjellet
· Krossfjellet
· Vådlandsnuten
· Bærlandsnuten
· Husafjellet
* Risfjellet

Ikke glem å skrive navnet ditt i boka som ligger på toppen. Da er du med i trekningen av premier fra Norrøna Outlet  på Ålgård.

God tur !

Kontaktperson for Vardejakten er Ørjan Ravndal (915 96 395).

21 kommentarer til Vardejakten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Grasrotandelen

Husk: Ålgård Orientering
Reg. nr. 985279519

#ålgårdorientering

No feed